Mundo Mio = Mijn wereld

Mijn naam is Ingrid Voss en ik ben de eigenaar van Mundo Mio. Ik geef woonadvies op maat! Bij u thuis, middels tekeningen en foto's en/of via email. Samen Shoppen op lokatie (Nederland) is ook bespreekbaar.

Tien jaar geleden, in 2009, ben ik geemigreerd naar Curacao en daar mijn woonwinkel begonnen. Nu tien jaar later gaat de winkel sluiten (per 14 jan 2020) en ga ik verder via een webwinkel en vanuit kantoor aan huis.

In deze laatste tien jaar heb ik veel ervaring op gedaan over wonen in het klimaat van Curacao: wat kan wel en wat moeilijk wordt door de alom aanwezige zoute lucht en warmte.

Elke regio op het eiland heeft een ander advies nodig. Zeker wat betreft gebruik van materialen als RVS, chroom, leer, hout etc. Elk huis heeft zijn eigen karakter en ik vind het een uitdaging om het karakter van het huis te laten aansluiten bij de stijl van de bewoners. Samen zoeken naar de juiste invulling van meubels voor binnen en buiten. Natuurlijk binnen je eigen budget. 

Ben je op zoek naar hulp en/of advies? Vul de contactpagina in voor meer informatie.

Collectie van meubels en accessoires

Iedereen die Mundo Mio kent weet dat er een uitgebreide collectie van binnen en buitenmeubelen is. Aangevuld met de leukste woonaccessoires kan elke woning tot een thuis gemaakt worden. 

Deze collectie blijft in het assortiment van Mundo Mio, ook zonder winkel.

Stuur gerust een email via het contactformulier in het geval van vragen of verzoeken om bepaalde artikelen uit ons assortiment.

Mundo Mio Bed&Bath: Walra

De hele collectie van Walra blijft natuurlijk in het assortiment van Mundo Mio!

De softcotton handdoeken in 6 kleuren, de hoeslakens in jersey en percaline in 4 kleuren en de vele mooie dekbedovertrekken in 3 maten. Ook de ligkussens en dekbedden zullen leverbaar zijn.

De voorraad blijft zo groot mogelijk, maar de eventuele levertijden zijn maximaal 3 weken.

Dit in het geval van grotere orders, zoals voor appartementencomplexen en vakantievilla's.

Via www.mundomioonline.com is de het Walra assortiment te zien en te bestellen.

Wil je de kwaliteit eerst 'proeven' kom dan langs in de winkel (nog tot 14 jan 2020) of maak een afspraak via het contactformulier.